Eladó Családi ház, Tatabánya

#692000082

Eladó Családi ház

42.4 millió Ft

Tatabánya
Alapterület:
72 m2
Szobák száma:
+ 2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Acélszerkezetes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
400 m2
Hőszigetelt
Padlófűtés
Összkomfort

ELADÓ Új építésű ENERGIATAKARÉKOS, modern, okos otthon!

Az új építésű acélszerkezetes CSALÁDI HÁZAK magas műszaki tartalommal, fokozott energiahatékonysággal, modern kivitelben épülnek. Az ár az építész és a szakági terveket is tartalmazza!

A családi házak tervezése átgondolt, több méretben, a kisméretű 39 nm-es háztól egészen a 160 nm-ig, több száz terv közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő álom otthont. A tervek között van egyszintes, ikerház, vagy többszintes ház, garázzsal vagy anélkül.

Az épület alapozása betonalap 0,45 cm szélességben és 0,90 cm mélységben. Az aljzat beton 10 cm, hálós vasalással és 4 mm-es bitumenes talajnedvesség elleni vízszigeteléssel.

A szerkezetváz rácsos tartószerkezettel készül, az elemek előszerelése műhelyben történik.

Az ELADÓ házak energetikai jellemzői 47%-al jobbak a 30-as Porotherm téglánál. A külső teherhordó falak 15 cm profilméretű vázkerettel készülnek. Kívülről az OSB építőlemez 20 cm-es EPS 80-as hőszigeteléssel lesz ellátva, ezen belül 15 cm-es, nagy külső zajterhelésű kőzetgyapot szigetelés található. Befelé haladva egy rétegben párazáró fólia, illetve kombinált tűz, behatolás, pára, zaj és a vizes helyiségekben nedvesség elleni gipszkarton lesz. A belső fal felület vakolás, glettelés után fehér színű záróréteget kap. Eltérő szín felár ellenében választható.

A belső válaszfalak többféle profilméretű vázkialakítással készülnek, a határolt terek igényeinek megfelelő rétegszerkezeti kialakítással.

A száraztechnológiás építkezésnek köszönhetően a falak nem penészesednek.

A födém szintén rétegszerkezetű, a tetőszerkezetre 35x50 cm-es lécekre Bramac betoncserép kerül.

Az épület fűtése padlófűtés, a fűtésrendszer szabályozása helyiségenként lehetséges, akár a távolból is külön programozható. Felár ellenében hőszivattyús fűtőrendszer, vagy napelem kiépítés választható. A melegvízellátást Ariston villanybojler biztosítja.

Felár ellenében levegőztető és hűtésrendszer is választható.

A bejárati ajtó fehér, tömör műanyag ajtó, 73 mm-es, 5 légkamrás profil rendszerből készül. Az ablakok is műanyagok, 6 mm-es, 5 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel. Redőnytok igény szerint rendelhető.

A beltéri ajtók acélkeret merevítéssel, MDF lapborítással, 3D marással, vákumfóliázással készülnek.

A szerződés 1 db fürdőszobát tartalmaz, melybe egy akril fürdőkád vagy egy zuhany, egy wc, egy mosdó és egy mosógép csatlakozási lehetőség kiépítése kerül. 

A hidegburkolatok 6.500,- Ft/nm, a meleg burkolatok 5.000,- Ft/nm áron választhatók, ennél drágább felár kifizetése mellet rendelhető. A melegburkolatokhoz színazonos szegőléc 800 Ft/fm áron választható. Egyedi méretű burkolólapok is rendelhetőek felárasan.

Az ELADÓ háznak rendkívül gazdaságos a fenntartása. Megalkotásakor a tervezők a funkcionalitásra és a lakók mindennapi kényelmére összpontosítottak. Az alaprajzokat praktikus elrendezés jellemzi.

 

A házak kivitelezési ára nem tartalmazza a telek árát, a bútorokat, és azok beszerelését, a lámpatesteket, a műszaki berendezéseket, a beltéri kilincseket, a tereprendezési munkálatokat, a közműveket.

Az ELADÓ házak megvásárlása kulcsrakészen lehetséges, 15%-al olcsóbb a kulcsrakész kivitelezés az átlag téglaházhoz viszonyítva. 

Átadás kötbérrel garantáltan, a szerződéskötéstől számítva 6 hónapon belül várható.

10+15-ös Családi Otthonteremtési Kedvezmény igényelhető rá.

Válasszon magas műszaki színvonalú, minden igényt kielégítő, korszerű Családi házat, Magyarországon, saját telkére.

Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.
Várjuk hívását!

  

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali 28.59
Szoba 10.89
Szoba 9.77
Fürdőszoba + WC 4.82
WC 1.12
Előszoba 2.55
Közlekedő 8.26
Kamra, Éléskamra, Spájz 1.35
Kazánház 4.36