Eladó Családi ház, Tatabánya

#692000284

Eladó Családi ház

84.99 millió Ft

Tatabánya Erőmű lakótelep
Alapterület:
93 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
CSOK hitelre alkalmas
Felújított

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2
Átlagos
Távfűtés
Udvari
Részben bútorozott
Dél
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Tatabányán kivételes adottságú ház ELADÓ!

Az ELADÓ ház Tatabánya belterületén, csendes, nyugodt, zöldövezeti környezetben található. Elhelyezkedése kiváló közlekedés szempontjából is. Buszmegállótól, vasútállomástól gyalog pár perces sétával elérhető.

A házhoz tartozó telek területe 1000 nm, mely teljesen sík, rendezett, ősfákkal, növényekkel beültetett. Az épület téglából épült, hagyományos szerkezetű, nagypolgári stílusú, nagy belmagassággal.

 

Az ELADÓ ház nem csupán egy otthon, hanem egy életforma, ahol a múlt eleganciája és a jelen luxusa találkozik, hogy Ön és családja átélhessen egy új korszakot a történelem és a modern életstílus találkozásában.

Az ingatlan felújításra került, hogy megfeleljen a mai kor elvárásainak, minden kényelemmel rendelkezik. Jó elrendezésű, tágas terekkel, fekvésének köszönhetően napfényes, világos. A tetőtér igény szerint még ad lehetőséget a hasznos alapterület bővítésére.

 

Az ELADÓ ház egyszintes, 4 különálló lakásból áll, mindegyik saját telekkel, külön bejárattal rendelkezik, ehhez a lakrészhez két külön oldali bejárat tartozik.

A jelenlegi hasznos alapterület egyszinten 93 nm, az épület teljesen alápincézett. A bejárat a külső fedett teraszról egy tágas előszobába vezet. Innen jobbra található a modern, felújított konyha étkezővel. A konyha praktikusan kialakított, berendezett, a beépített bútor egyedileg tervezett, gépesített. A beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A konyhából le van választva egy kamra, mely tárolásra tökéletesen alkalmas. Amennyiben nagyobb konyha-étkezőre van igényünk, a kamrát könnyedén megszüntethetjük.

A konyha után egy ízlésesen felújított fürdőszoba található, mely fürdőkáddal és épített tusolóval is felszerelt. A fürdőszobávl szemben található egy kényelmes hálószoba, ahol bőségesen van hely akár egy nagyobb gardróbszekrény elhelyezésére is.

A bejárattal szemben, a fürdőszoba és a hálószoba után, szintén az előszobából nyílik a tágas nappali, melyben pihenhet vagy szórakozhat a családjával és barátaival. A 32 nm-es nappalit összenyitották a kis télikerttel, mely nagy üvegfelülettel és kertkapcsolattal rendelkezik.

 

Az ELADÓ családi ház nyílászárói eredeti, fa szerkezetűek, melyek részben redőnnyel vannak felszerelve. A tulajdonos igyekezett megőrizni a ház hagyományos jellegét minden tekintetben, igy megmaradtak az eredeti fa nyílászárók, a kovácsoltvas díszítések, és a külső díszítő elemek. A tető 2016-ban felújításra került, ezen kívül a fűtésrendszer, a villany és vízvezetékek szintén teljes mértékben cseréve lettek.

Az ELADÓ ház fűtéséről és a melegvíz ellátásáról távhőszolgáltató gondoskodik, radiátoros hőleadók vannak felszerelve. A vastag falaknak köszönhetően a ház fűtése gazdaságos, illetve a nyári kánikulában sem igényel jellemzően hűtést.

A szépen karbantartott környezet garantálja a nyugodt és csendes életvitelt, míg a város közelsége minden szükséges kényelmi szolgáltatást könnyen hozzáférhetővé tesz.

Ez az otthon valóban a béke és a harmónia szigete, ahol mindenki megtalálja a számára legfontosabbat.

Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy az ELADÓ lakóház és környezete az életben sokkal hangulatosabb, mint a képeken!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézés!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 32
Szoba 18
Konyha + étkező 18
Fürdőszoba + WC 8
Előszoba 6
Terasz 6
Télikert 10