Eladó Téglalakás, Tatabánya

#692000136

Eladó Téglalakás

48.95 millió Ft

Tatabánya Újváros
Alapterület:
62 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Van
Hőszigetelt
Távfűtés egyedi méréssel
Bútorozatlan
4
Összkomfort
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Tatabányán a Queen City lakóparkban 3 szobás lakás eladó!

Tatabányán Újvárosban minőségi újépítésű lakások eladóak, ahol az egy szobástól a 4 szobásig választhatnak igényük szerint!

 

Ez a három szobás ingatlan 62-nm amihez hozzá tartozik egy 9,28 nm-es erkély is.

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el. A lakásban amerikai  konyha, egy fürdőszoba ée egy külön mellékhelyiség található. 

 

A telken összesen 66 db gépkocsi számára biztosított a parkolóhely, parkolási lehetőség Tatabánya kártyával rendelkezőknek a közterületen ingyenes. 

Az épületről:

2500 nm alapterületen kerül megépítésre a 66 lakást és 66 mélygarázs beállót magába foglaló modern, 4 szintes épület.
Környezete rendezett, udvarral, kerttel egészül ki. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a földszinten lévő kertkapcsolatos lakások, melyek kizárólagos használati jogát az adott lakások tulajdonosai vásárolhatják meg. Az ezekhez tartozó lakásokat kerítés zárja el a közterülettől.

 

Az épület tartószerkezete 30 cm vastag vázkerámiatéglából készült. Az épület síkfödémjei Eurocode szabványrendszer szerint statikailag méretezett 20 cm vastag monolit vasbeton szerkezetű födémek.

A lakáselválasztó falak, illetve a lakás és a közlekedőt elválasztó falak 25 cm vastag hanggátló vázkerámia téglából kerültek megépítésre. A lakáson belüli válaszfalak 10 cm vastag vázkerámia téglából készültek.
A külső téglafalakra 16 cm vastag expandált polisztirol hab (EPS) szigetelés került. A szigetelés dryvit rendszerben készül, mely biztosítja a felület esztétikus kivitelezését, homogenitását.
A lépcsőházban (kivéve mélygarázs) és a folyosókon jó minőségű, PEI 4-es kopásállóságú kerámia burkolat kerül elhelyezésre.
A beépített nyílászárók korszerű, minden modern követelménynek megfelelő, magas minőségű műanyag szerkezetek.

A lakásbejárati ajtók RC3 biztonsági előírásnak megfelelőek, 14 ponton záródó, központi biztonsági zárral ellátott nyílászárók, léghanggátlásuk 47 dB.

Az ablakok és az erkélyajtók 82 mm vastag 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, kívül-belül fehér színben készülnek, amelyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak.
Erkélyekre fagyálló, csúszásmentes burkolat kerül.
Az elektromos hálózat padlóban és falban szerelt védőcsövekben húzott vezetékkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. Minden lakáshoz egyszer 32A-es villamos hálózat készül. A lakáson belül kiépítsre kerülnek a vezetékek a kaputelefon, a kábeltévé, és az internet hálózathoz.
A kivitelező a beépített anyagokat illetően szigorú feltételeket szabott, kizárólag elismert márkák termékei és kiegészítői kerülhetnek beépítésre, legyen szó szaniterekről, csaptelepről, csempéről, hideg vagy meleg burkolatokról, kollekcióból választhatóan.
A lakások fűtése padlófűtéssel megoldott, mely a fürdőkben törölközőszárítós radiátorokkal egészül ki, melyek termosztatikus szeleppel szabályozhatóak. A fűtés- és melegvíz-ellátásról hőközpont gondoskodik, mely a földszinten lévő gépészeti helységben található. A lakások egyedi hőmennyiségméréssel kerülnek kialakításra, és lakásonként mindenki saját igénye szerint szabályozhatja a kívánt hőmérséklet elérését. A melegvíz és a hidegvíz fogyasztás lakásonként saját mérővel lesz ellátva.

A lépcsőház kaputelefonnal felszerelt. Az épületen belüli akadálymentes közlekedést a lépcsőházba elhelyezett korszerű Schindler lift teszi lehetővé.

Bármilyen korosztálynak ajánlom ezt a minőségi lakást, amibe beköltözve már csak boldog pillanatokat kell szerezni!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!