Eladó Téglalakás, Tatabánya

#692000243

Eladó Téglalakás

130 millió Ft

Tatabánya Óváros
Alapterület:
107 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Újszerű
Házközponti egyedi méréssel
Utcára
Bútorozott
Összkomfort
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Tatabányán Penthouse lakás eladó!

Tatabánya frekventált helyén, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkező lakás eladó! A lakás 2018-ban téglából épült, minőségi anyagok felhasználásával. Hasznos alapterülete 107 nm, melyhez kapcsolódik egy 66 nm-es terasz is. A terasz minden szobából külön nyitható. Minden helyiségben műanyag nyílászáró van, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval egyaránt felszereltek. A redőnyöket elektromos távirányítással lehet vezérelni.

Az épületben házközponti fűtés van, a lakások egyedi mérőórával felszereltek. Az amerikai konyhás nappaliban és a szobákban egyedileg szabályozható padlófűtés van. A lakásban 3 darab hűtő-fűtő klíma került felszerelésre. A bejárati ajtó új, több ponton záródó.

 

A Penthouse lakásba belépve egy tágas közlekedő tárul elénk, mely beépített kivilágított bútorral rendelkezik. A közlekedő mellett ki lett alakítva egy külön mellékhelyiség, ahol a szárító és a mosógép található. A közlekedő bal oldalán található az amerikai konyhás nappali, mely letisztult, elegáns stílussal rendelkezik. A konyhában lévő ebédlőasztal olasz gyártmányú, márványozott és állítható. A konyhaszekrény alsó része teleszkópos és kinyitásakor led világítás kapcsol be. A konyhabútor teljes egészében egyedileg tervezett, luxus kivitelben. A nappaliban az ülőgarnitúra minőségileg az egyik legjobb.

A hosszú teljesen kivilágított közlekedőn tovább haladva bal oldalon két szoba nyílik egymás után, melyek szinten az eleganciát és a minőséget tükrözik. A közlekedővel szemben található a fürdőszoba, ahol fürdőkád és egy tusoló kabin is kialakításra került. Minden úgy lett elhelyezve, hogy komfortosan érezzük magunkat ebben a helyiségben is.

Jobb oldalon található a gardrób szoba, amely minden nő álma. Két oldalon a plafonig beépített szekrény van, mely teljesen megvilágított. A szekrény kapacitása óriási.

A 66 nm-es teraszon lehet akár grillezni, akár csak kifeküdni napozni, vagy csillagokat nézegetni.

 

Az eladó lakásban minden egyes bútor és elektronikai cikk a vételár részét képezi, kivéve egy fotel és egy tv.

Az épület teremgarázzsal rendelkezik, ahol a tulajdonos birtokában 3 darab parkolóhely van. A parkoló mellett egy saját tároló is a tulajdonát képezi, amely 20 nm-es.

FONTOS: A 3 darab parkolót egyben és külön is meg lehet vásárolni, de nem kötelező. A vételár csak a lakásra vonatkozik. A parkolók vételára: 4.000.000,-Ft / darab, a tároló vételára: 4.000.000,-Ft

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás Penthouse lakást, ahová szó szerint csak beköltözni kell. Ebbe a luxus ingatlanba beköltözve már csak a csodás perceket, emlékeket kell gyűjteni szerető családunk körében.  

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Szoba
Szoba
Fürdőszoba + WC
WC
Gardrób
Közlekedő
Erkély