Eladó Telephely, Tatabánya

#692000080

Eladó Telephely

700 millió Ft

Tatabánya Óváros
Alapterület:
2 000 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Acélszerkezetes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
16 945 m2
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Tatabányán működő telephely ELADÓ!

A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ ipari ingatlan Tatabánya belterületén található, jellemzően ipari ingatlanok környezetében. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, a telephely az M1-es autópálya lehajtójától kb. 5 km-re, az 1-es számú főúttól 1,5 km-re található. Autóval, kamionnal is aszfaltos útról könnyen megközelíthető.
Az ELADÓ ipari ingatlan sokoldalúan hasznosítható, tökéletes helyszíne lehet ipari, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásnak.
A tatabányai településrendezési terv alapján az ELADÓ ipari ingatlan Gip-1 övezeti besorolás alá esik, melynek a paraméterei alapján az épületek szabadon állóan helyezhetők el, a beépítettsége nem lehet nagyobb, mint 50 %, az építménymagasság max. 10,5 m lehet, a kialakított zöldfelület mértéke nem lehet kisebb, mint a telek területének 25 %-a, az építési övezetben kialakítható telek mérete nem lehet kisebb, mint 2000 nm.
A telek teljesen körbekerített. A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására alkalmas, így az áruszállítás, illetve a teher- és a személygépjárművek parkolása is megoldható.
Az ELADÓ ipari ingatlan teljes területe 16.945 nm, ahol két újszerű állapotú csarnok található, melyeket a legújabb technológiával készült elemekből állították össze. A kialakításuknál figyelembe vették az esetleges technológiaváltás lehetőségét és ennek gyors és környezetkímélő lebonyolíthatóságát. Még 4 csarnok felépíthető.
A telephelyen több régi épület is található, melyek különböző funkciót látnak el, van lakóépület, raktár. Ezen épületeket felújíthatja, korszerűsítheti, vagy lebonthatja új tulajdonosa.
Az ELADÓ ipari ingatlan jelenleg egy sikeresen működő cégnek biztosít telephelyet. A telephelyen működő cég 2002 óta családi házak gyártásával, építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági és ipari berendezések fejlesztésével, tervezésévvel, gyártásával foglalkozik. A különböző panelek legyártásához rendelkezésükre állnak a gépsorok, amelyek akár 30 ház legyártására is alkalmasak éves szinten. Ehhez befektető partnerek jelentkezését is szívesen fogadják. A telephelyen egy korábban összeszerelt bemutató ház is megtalálható.
A 2 csarnok egyenként 510 nm-es, szigetelt, belsőoszlopmentes 5,3 méter vállmagasságú, 7,2 méter teljes magassággal. A csarnok mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas. A belmagasság lehetővé teszi az ipari termeléshez szükséges gépek elhelyezését. Mindkét csarnok targoncázható, kamionnal is be lehet állni.
Az ELADÓ ipari ingatlan összközműves, ipari árammal ellátott, jelenleg 3x180 Amper áll rendelkezésre, de az áram teljesítménye bővíthető, fizikai bővítés nélkül plusz 3x100 Amper elérése lehetséges.
Az épület számtalan tevékenységre hasznosítható, mint például ipari termelésre, műhelynek, raktárnak, logisztikai központnak, stb.
Az ingatlan rendelkezik minden infrastrukturális háttérrel, bármilyen ipari tevékenység előírásainak megfelelően.
Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az eladó ipari ingatlant!
Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ezért ajánlom figyelmébe.
Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.
Várjuk hívását!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Zártkert
Panellakás
Étterem, vendéglő, cukrászda
Telephely
Vendéglátóipari egység
Garázs
Nyaraló
Ikerház
Üzlethelyiség
Építési telek