Eladó Üzlethelyiség, Vértesszőlős

#692000266

Eladó Üzlethelyiség

450 millió Ft

Vértesszőlős
Alapterület:
1 655 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 637 m2
Cirkó
Vegyes
Részben bútorozott
Parkosított
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Egyedülálló üzleti lehetőség Vértesszőlősön!

A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ Vértesszőlősön több tevékenységre alkalmas épületegyüttes. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, az ingatlan könnyen megközelíthető, az M1-es autópálya lehajtójától kb. 1,5 km-re található.

A fő épület 2 részletben épült, az első ütem 2002-ben, a második 2008-ban. Alapterülete szintenként bruttó 524 nm.

A felső szint egy utcai bejáratos üzletház, előtte az ide látogatók számára elegendő parkolóhellyel.  Itt megtalálhatjuk a kulturált szórakozás és játék lehetőségét, egy 6 pályás nemzetközi szabványnak megfelelő bowling pálya, és egy étterem, bár, kávézó keretében.

 

Az alsó szint több részből áll. Az itt található helyiségek egy zárt, belső udvarról közelíthetőek meg. A vendégek fogadására 2 különálló rendezvényterem található, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi, baráti összejövetelek, üzleti konferenciák, egyéb rendezvények teljes körű lebonyolítására. Ennek kiszolgálására egy modern konyha áll rendelkezésre, a hozzá tartozó előkészítő helyiségekkel, raktárakkal, a személyzet részére öltözőkkel, mosdókkal.

Ezen a szinten egy külön nyíló 40 nm-es lakás került kialakításra, mely kényelmes elhelyezést biztosíthat a személyzet számára.

A belső udvar zárt, automata kapuval nyitható. A parkosított, térkövezett udvarban 20 autó parkolása is kényelmesen megoldható. Az udvaron jelenleg egy 50 nm-es színpad van felállítva, és egy 40 nm-es nyári büfé is megtalálható, melyet rendezvények alkalmával hasznosíthat új tulajdonosa.

 

A belső udvaron keresztül megközelíthető egy nagy, 440 nm-es rendezvény terem, amely külön utcai bejárattal is rendelkezik. Ez az épület kifejezetten nagyobb rendezvények, esküvők, bálok, egyéb partik szervezéséhez ad tökéletes helyszínt. Akár 250 személy is kényelmesen elfér itt. A rendezvényterem italpulttal felszerelt, klimatizált, mellékhelyiségekkel rendelkezik.  

 

A rendezvényterem mögött, a belső udvar hátsó részén 4 db különálló faház található, melyek 25 nm-en kiszolgálják az ott tartózkodó lakók vagy vendégek kényelmét.

 

A rendezvény terem után, utcáról és belső udvarról is megközelíthető egy szabvány méretű műfüves, teljesen körbekerített focipálya. A focipályához 66 nm-es öltöző és szociális blokk tartozik. Nagyszerű lehetőség a tulajdonosnak akár bérbeadásra, vagy különböző futballtornák szervezéséhez.

 

A felépítmények 4637 nm-es telken helyezkednek el, egymástól függetlenül, de mégis összekötve. A telek közművesített, automata öntözőrendszerrel rendelkezik. A villanyóra 2X50 Amper teljesítményű, mely igény szerint tovább bővíthető. Jelenleg ez teljes mértékben kiszolgálja az épületek igényeit.

Az épületek fűtését 2 gázkazán biztosítja, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal. A faházak villanyfűtéssel rendelkeznek, ezenkívül a teljes épületegyüttes klimatizált.

Az épület a helyi építési szabályzat szerint kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági területen helyezkedik el, Gksz-2. A terület beépítési módja szerint a megengedett legnagyobb építménymagasság 5 m, a maximális beépíthetősége 25%, a minimum kialakítható telekméret 2500 nm, minimum zöldfelület 40%.  

A kereskedelmi, szolgáltató gazdasági övezetben elsősorban:

- mindenfajta, nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épület,

- a gazdasági funkciójú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló legfeljebb 1 lakás,

- kereskedelmi, vendéglátó, szolgáltató funkciók létesítményei,

- egyéb irodaépület,

- közösségi, szórakoztató, kulturális rendeltetésű épületek

létesíthetők, de állattartó épületrész, építmény nem létesíthető.

 

Ez a különleges épületegyüttes számos üzleti tevékenységhez és rendezvényhez ideális helyszínt kínál. Tökéletes választás minden olyan vállalkozásnak és befektetőnek, aki ki akarja használni a környék igényét az ilyen típusú szolgáltatásokra.

Ha felkeltette érdeklődését ez a fantasztikus üzleti lehetőség, ne habozzon, tegye meg az első lépést a sikeres befektetés felé!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése