Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
93 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

1600

Eladó Üzlethelyiség

Tatabánya
Óváros
3 000 m2
7 450 m2

Exkluzív Befektetési Lehetőség Tatabánya Óváros Szívében!

Az ELADÓ üzlethelyiség, vendéglátóegység Tatabánya Óvárosi részén, könnyen megközelíthető, biztonságos környéken található. Környezetében működő cégek, étterem, színház, park, sportcsarnok, illetve lakóépületek is megtalálhatóak. Kiváló adottságainak köszönhetően többfajta tevékenységre alkalmas.

A közlekedési kapcsolatok kiválóak Tatabányán, az ingatlan az M1-es autópálya lehajtójától kb. 2 km-re található. Autóval, helyi-és helyközi buszjáratokkal is könnyen megközelíthető.

 

Az épület 1980-ban épült, több szintes, lapos tetős, nettó hasznos alapterülete 2500 nm. A hozzá tartozó telek 7450 nm, mely rendezett és 100 db parkolóhely tartozik hozzá, amely biztosítja a kényelmes parkolási lehetőséget az ügyfelek és a személyzet számára.

Az épület különböző funkciójú helyiségei, valamint a több bejárat lehetővé teszik az ingatlan hatékony és gördülékeny működését.

Az alagsor összesen 600 négyzetméteres, mely korábban pékségként üzemelt. Jelenleg élelmiszerraktárként használják. Az itt található helyiségek kényelmesen megközelíthetőek a parkoló felől.

A földszinten étterem működött, itt összesen 700 négyzetméteren, négy külön terem található. Ezek a légkondicionált különtermek rugalmasan átrendezhetőek, különböző események teljes körű lebonyolítására alkalmasak. További 200 négyzetméteren irodák, raktárak, öltözők és mosdók találhatóak.

Az épület földszintjén egy másik, sokoldalú üzlethelyiség is található, amely többféle hasznosítási lehetőséget kínál, összesen 1000 négyzetméteren.

Ezen kívül a teraszok összesen 280 négyzetméteren terülnek el.

 

Az ingatlan alapozása lehetővé teszi további szintek építését, ami ideális lehetőséget kínál az üzleti növekedéshez és a különböző tevékenységek bővítéséhez. Jelenlegi tulajdonosa korábban kérvényezte az épület bővítését ráépítéssel, erre vonatkozóan korábbi tervek állnak rendelkezésre. Az üzleti terv 2 szint ráépítésével magas szintű szálloda üzemeltetése volt, melyet tovább fejleszthet az új tulajdonos.

A kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan tökéletes helyszíne lehet a korábbi funkciók megtartásával étteremnek, pékségnek, de alkalmas lehet egészségközpont, iroda, telephely, kereskedelmi vagy ipari tevékenység folytatására, illetve egyéb vállalkozás üzemeltetésére egyaránt.

 

Az épület fűtését két korszerű, 2 éves gázkazán biztosítja, melyek az alagsort és a földszintet külön-külön látják el. A tetőre telepített 50 darab napelem korszerű és környezetbarát megoldást kínálnak az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén, csökkentve ezzel az üzemeltetési költségeket és az ökológiai lábnyomot.

Az épület a helyi építési szabályzat szerint településközponti vegyes területen helyezkedik el, a terület beépítési módja szerint a megengedett legnagyobb építménymagasság 12,5 m, a maximális beépíthetősége 40%, a minimum kialakítható telekméret 800 nm. A településközponti vegyes területeken az ingatlanok több funkciót tölthetnek be, jelen esetben: kereskedelmi, szolgáltató, irodai, nevelési, oktatási, szociális, kulturális, sport, szálláshely.

 

Ez az ingatlan egy valóságos kincs Tatabánya szívében, és egy komoly befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik hosszú távra terveznek. A kiváló elhelyezkedés, a tágas tér és a modern felszereltség kombinációja kiváló lehetőséget biztosít az üzleti tevékenység bővítésére és a hosszú távú siker elérésére.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy részletesen tájékozódjon az ingatlan lehetőségeiről és a kiváló befektetési potenciálról!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

 

 

Jó közlekedéssel

26.99

Eladó Panellakás

Tatabánya
Dózsakert
2
57 m2
4

Tatabányán Dózsakertben 2 szobás nagy erkélyes lakás eladó!

Tatabányán egy 57 nm-es, 4. emeleti lakás eladó!

Az épületet 6 éve teljesen körbe szigetelték. Az ingatlan igény szerint felújításra szorul.

A bejárati ajtón belépve egy nagy közlekedő tárul elénk, amelynek jobb oldalán található a fürdőszoba és a mellékhelyiség, melyek külön helyezkednek el.

A közlekedővel szemben találjuk a nagyobbik szobát, ahonnan nyílik egy nagy erkély. Az erkély jó állapotú, a fakorlát minőségi.

Az erkélyes szobából nyílik a kisebbik szoba, amely szintén teljes értékű. Ebben a szobában műanyag nyílászáró került beépítésre.

Az L alakú közlekedőből nyílik a konyha, amelynek adottságai révén jól berendezhető. A konyhában is műanyag a nyílászáró.

A két szobában parketta került lehelyezésre, a többi helyiségben linóleum van.

A közösköltség: 8.500,- Ft/hó. A lépcsőház zárt, rendezett.

Az ingatlanhoz közel helyezkedik el minden: Óvoda, Iskola, Sétáló utca, Vasútállomás, Vértes Center és kisebb-nagyobb bevásárló központok.

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a fantasztikus jó elrendezésű ingatlant, amely némi ráfordítással, fantáziával álmai otthonává válhat.

Beköltözve mikor már minden kész van és úgy néz ki ahogyan megálmodtuk, már csak a boldog pillanatok emlékét kell gyűjtenünk szerető családunk körében.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

Jó közlekedéssel

33.7

Eladó Téglalakás

Tatabánya
Újváros
2
50 m2
4

Tatabányán Újvárosban 2 szobás lakás eladó!

Tatabánya frekventált helyén, tégla építésű, 50 nm-es, teljesen felújított, 4. emeleti lakás eladó!

A tömb teljesen szigetelt. Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon esett át, ahol a víz és a villanyvezeték ki lett cserélve. A radiátorok újak, egyedi mérővel felszerelve. A lakásban az összes nyílászáró új, redőnnyel és szúnyoghálóval egyaránt ellátott. A szobákban parketta került lehelyezésre, az összes többi helyiség járólappal burkolt. A lakás kamerával felszerelt, telefonos aplikációval bárhonnan rá nézhetünk otthonunkra.

 

A bejárati ajtón belépve a közlekedőbe jutunk, ahol jobb oldalon található egy kis kamra is. A kamrába bőven tudjuk tárolni, ami a sütéshez-főzéshez szükséges. Ez aranyat ér egy lakásban.

A közlekedővel szemben található a konyha, ahova egyedileg készített konyhaszekrény van beépítve. A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi.

A konyha mellett bal oldalon található a fürdőszoba, amely egyben van a mellékhelyiséggel. Itt egyedileg tervezett két modern záró fallal kialakított tusoló van, ami masszázs funkciót is rejt magában. A fürdőszobai bútorok minőségiek, a víz óra és a csövek egy bútorba vannak elrejtve, ami ráadásul polcos így tárolásra is alkalmas. Az itt lévő mosógép szintén a vételár részét képezi.

A közlekedő bal oldalán helyezkedik el az egyik szoba, mely jelenleg hálószobaként funkcionál. Ebben a helyiségben található az egyik klíma, ami hűtő-fűtő. A konyha mellett található a másik szoba, amit nappaliként használnak jelenleg és itt van a másik klíma, ami szintén hűtő-fűtő. A nagyobbik szobában kialakításra került egy beépített gardrób, amely hatalmas mennyiségű ruhát képes elnyelni.

 

A lépcsőház zárt tiszta. Az ingatlanhoz tartozik egy közös, valamint egy saját külön tároló is, ahol egyéb nagyobb vagyontárgyainkat biztonsággal el tudjuk helyezni.

A fűtés az egyedi mérésnek köszönhetően: 3.000,-Ft/hó. A közösköltség: 10.400,-Ft/hó

Az ingatlanban az összes többi bútor, amit nem tartalmaz a vételár, az megbeszélés tárgyát képezi!!!

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás lakást, ahová szó szerint csak be kell költözni, hisz itt minden minőségi anyaggal lett feújítva. Beköltözve már csak szerető családunk körébe boldog perceket és csodás emlékeket kell gyűjteni.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

Jó közlekedéssel

59.9

Eladó Családi ház

Tatabánya
Felsőgalla
4
110 m2
1 064 m2

Tatabányán Felsőgallán családi ház eladó!

Tatabánya csendes helyén 110 nm-es alapterületű, 1064 nm-es telekkel rendelkező családi ház eladó.

Az eladó családi ház téglából épült beton alapon, 1984-ben. A ház részben alápincézett.

Az ingatlan kétszintes, az alsó szinten életvitelszerűen élnek. A felső szint igény szerint kialakítható, beépíthető.

A ház palával fedett, az ereszcsatorna ki lett alakítva.

Az ingatlanban az összes nyílászáró ki lett cserélve, melyek redőnnyel felszereltek.

Az eladó családi házban egy nappali és 3 szoba található, melyek teljes értékűek. A nappaliból nyílik a konyha, valamint a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Minden helyiség parkettával és járólappal fedett.

A házhoz tartozik egy kamra is, ahol bőven tudjuk tárolni, ami a főzéshez-sütéshez szükséges.

A fűtés két cserépkályhával és egy kandallóval megoldott. A melegvizet villanybojler biztosítja.

Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület, mely garázs funkciót kapott.

Az udvar tágas, szép, egy terasz is helyet kapott, ahol a szép időben ki ülve a családdal, barátokkal fantasztikus élmény.

 

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás házat, ahová csak be kell költözni és boldog perceket pillanatokat együtt a tölteni, szerető családunk körében.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

 

 

Áron alul
Kertkapcsolatos

16.9

Eladó Családi ház

Ács
Pénzásás
2
60 m2
1 046 m2

Családi Ház Eladó Ácson – Nyugalom és Csend a Természet Ölelésében!

Álmodozott már arról, hogy otthont találjon egy bájos környezetben, ahol a természet szépségeit élvezheti minden nap?

Ez az eladó családi ház Ácson, egy csendes utcában, ideális választás lehet az Ön és családja számára!

Az ingatlan főbb jellemzői:

Elhelyezkedés: Az otthon egy csendes utcában található, amely nyugodt és barátságos környezetet biztosít minden generációnak.

Rendezett Kert: A házat egy gondosan karbantartott és rendezett kert veszi körül, ahol virágok és fák növekednek, és lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és pihenésre.

Több Lépcsőben Épült: Az ingatlan több lépcsőben épült, ami egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz neki, valamint lehetőséget ad az elrendezés kreatív alakítására.

2 Szoba: Az otthonban két tágas szoba található, amelyek kényelmes életteret biztosítanak Önnek és családjának.

Felújítás Szükséges: Bár az ingatlan felújításra szorul, lehetőséget kínál arra, hogy saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki az otthont. Az Lke-1-es övezetben lévő telek 30 %-a beépíthető, így akár tovább bővíthető az épület.

Fűtési Lehetőségek: A házat gáz- és vegyes tüzelésű kazán is fűti, így választhatja a megfelelő fűtési módot az igényei szerint.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

 

Jó közlekedéssel

150

Eladó Családi ház

Vértesszőlős
Baromállási Dűlő
7
229 m2
5 607 m2

Zárt kerten lévő családi ház eladó!

Vértesszőlősön 7 szobás, 229 nm-es családi ház eladó! Az ingatlanhoz tartozik összességében több telekből adódóan 5.607 nm-es terület, melyek külön helyrajzi számmal rendelkeznek, de csak egyben eladó.

A telken fúrt kút is található. A ház 2022-ben épült téglából. A tető cseréppel fedett. A tetőtér be van építve. Az ingatlan kúlsőleg hőszigetelt, 10 cm-es Hungarocell-el.

Minden helyiségben műanyag nyílászárók vannak, melyek alumínium redőnnyel felszereltek. A redőnyök távirányítással működnek.

A családi ház rendelkezik egy külső kazánházzal, melyen belül megtalálható egy vegyes tüzelésű kazán. A nappaliban egy kandalló is rendelkezésre áll. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. A szobákban padlófűtés van, ezen kívül minden helyiségben lapradiátor van. A házban 3 db hűtő-fűtő klíma is lett felhelyezve.

A házba be lépve hatalmas amerikai konyhás nappali tárul elénk. Ezen a szinten található még két szoba, valamint két fürdőszoba és egy kamra. Az alsó szint így 124 nm. Az emeleten 4 szoba található mindegyik teljes értékű. A ház minőségi anyagokkal lett festve, burkolva.

A házhoz tartozik egy hatalmas fedett terasz is. Nyári időben fantasztikus ki ülni a családdal, akár egy hideg limonádét meginni vagy egy jó könyvet olvasni.

AMI NAGYON FONTOS ehhez az ingatlanhoz tartozik és a vételár részét képezi 3 külön helyrajzi számmal rendelkező Zárt kert, valamint 3 művelési ágból ki vett zárt kerti gazdasági épület. TEHÁT még 6 darab zárt kert.

1)   720 nm: Zárt kert

2) 1126 nm: Zárt kert

3) 1162 nm: Művelési ág alól kivett zárt kert, gazdasági épület

4)   594 nm: Művelési ág alól kivett zárt kert, gazdasági épület

5)   593 nm: Művelési ág alól kivett zárt kert, gazdasági épület

6) 1183 nm: Szőlő, gazdasági épület

 

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás családi házat, amely a plusz zárt kertekkel, épületekkel, megannyi adottságot rejt magában.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

15

Eladó Szántó

Vértesszőlős

21 307 m2

Vértesszőlősön Szántó eladó!

ELADÓ Vértesszőlős külterületén, Baromállási Dűlőben lévő szántó!
Az ELADÓ Szántó Tatabánya és Tata szomszédságában található. Előnye, hogy kavicsos útról megközelíthető.
Minősítését tekintve szántó -rét, melynek nagysága 2,1307 hektár.
Az ELADÓ szántó-rét erdővédelmi terület EV besorolású.

Az EV jelű övezethez tartozó erdőrészletek elsődleges rendeltetése a védelem, amelynek:

a) természeti területeken, láprekonstrukciós és élőhely gazdálkodási területen megjelenő védett,

b) levegő és zajvédelmi, földvédelmi, települési környezetvédelmi védő,

c) erózió ls defláció elleni védő,

d) geofizikai stabilizációs, sérült vagy szennyezett területeken rekultivációs védő funkciója van.

- Az övezetben a beépítés mértéke 0%

- Csak erdei berendezések, építmények létesíthetők

- A kialakítható legkisebb telek területe legalább 1500nm

- Kerítés kizárólag természetvédelmi, illetve erdő és vadgazdálkodási célból létesülhet.

 

Mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó személyeknek, cégeknek egyaránt ajánlom, kitűnő befektetés lehet a jó ár-érték arányainak köszönhetően.

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a hatalmas területet, ami rendkívül jó adottságaink köszönhetően megannyi lehetőséget nyújt.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

Jó közlekedéssel

33

Eladó Ikerház

Tatabánya
Bánhida
2
53 m2
350 m2

Tatabányán Bánhidán ikerház eladó!

Tatabányán ELADÓ egy 53 nm-es ház, amely 350 nm-es telekkel is rendelkezik.

A ház tégla építésű, a tető betonfödém. Az ingatlanban a víz és a villanyvezetékek ki lettek cserélve.

A villanybojler gondoskodik a melegvíz ellátásáról. A telken belül gázcsonk, valamint fúrt kút is található.

A házban új műanyag nyílászárók vannak.

Központi fűtés is rendelkezésre áll, lapradiátorok kerültek felszerelésre.

Az ingatlanban 2 szoba található, a szobák  parkettával ellátottak. A fürdőszoba és a mellékhelyiség egyben került kiépítésre. A konyha és az étkező kerámiával burkolt.

Egy kis kamra is kapott helyett, ahol bőven tudjuk tárolni, ami a sütéshez, főzéshez szükséges.

Az ingatlanhoz tartozik melléképület is, ami jelenleg nyári konyhaként funkcionál.

A telken egy könnyű szerkezetes kis garázs is van, ahol a nagyobb dolgainkat tudjuk tárolni.

Az udvaron több gyümölcsfa is van, valamint egy kis virágos kert.

A környék csendes barátságos, teli tisztaszívű, kedves emberekkel.

Bátran ajánlom minden kedves ügyfelemnek ezt a csodás kis házat, amit saját igényeinkre szabva álmaink otthonává válhat, ahol már csak szerető családunk körében szép emlékeket kell gyűjteni.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

 

Jó közlekedéssel

32.6

Eladó Panellakás

Tatabánya
Sárberek
2 + 1
49 m2
3

Tatabányán Sárberekben 2 és fél szobás lakás eladó!

Tatabányán egy 49 nm-es 3. emeleti lakás eladó!

Az ingatlan 2022-ben esett át egy nagyobb felújításon, ahol a víz, és villanyvezetékek ki lettek cserélve. A lakásban a konyha át lett alakítva egy kis szobává így a konyha bekerült a nappaliba. Az egyik szoba félszobának minősül a másik teljes értékű.

A bejárati ajtó új több ponton záródó. Minden helyiségben műanyag nyílászárók vannak, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval egyaránt felszereltek.

Ahogy belépünk a lásba bal oldalon helyezkedik el az amerikai-konyhás nappali, ami járólappal burkolt. Ebben a helyiségben a beépített konyhaszekrény, a tűzhely és a mosogatógép a vételár részét képezi. Ebben a szobában egy francia erkély is található.

 Az előszoba tágas itt egy nagy gardróbszekrény kapott helyet, amit szintén tartalmaz az irányár. A fürdőszoba és a mellékhelyiség külön található. Mindkét szoba parkettával fedett.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját és egy közös tároló is.

A közösköltség 11.000,-Ft/hó.

A fűtés téli időszakban, ami tartalmazta a meleg vizet: 26000Ft/hó.

Az ingatlan elhelyezkedése frekventált hisz minden megtalálható a közelben: Óvoda, Iskola, Orvosirendelő, Húsbolt, Tesco kisebb és nagyobb bevásárló központok.

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodásan átalakított lakást, ahol egy tisztasági festést követően álmaink otthona lehet. Beköltözve szerető családunk körében már csak boldog pillanatok emlékét kell gyűjteni.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

 

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

59.99

Eladó Családi ház

Komárom
Koppánymonostor
3 + 1
129 m2
711 m2

Eladó Családi Ház Koppánymonostoron – Csak egy Utcányira a Dunától!

Legyen az Öné ez a felújított családi ház, ahol minden a kényelmet és a stílust szolgálja. Az ingatlan 2022-ben felújításon esett át, biztosítva az új tulajdonosnak a modern élet minden kényelmét.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Belső felújítás: A ház belső terei teljesen megújultak, beleértve a friss kifestést, amely friss és üdítő légkört teremt az egész otthonban. Az ablakok cseréje és a konyha vízvezeték cseréje pedig biztosítja a kiváló minőségű infrastruktúrát és a hosszú távú megbízhatóságot.

Kényelmes elrendezés: Az ingatlan 2 hálószobát és egy dolgozószobát kínál, biztosítva elegendő helyet mind a munkához, mind a pihenéshez. A földszinten található hatalmas nappali nyújtja a tökéletes helyet a családi időtöltéshez és a kikapcsolódáshoz, míg a modern, jól felszerelt konyha lehetővé teszi, hogy a főzési kreativitását megmutassa a szeretteinek.

Kert és terasz: Az alsó szinten található nappaliból közvetlenül léphet ki a hátsó teraszra, mely a kert hátsó részéhez kapcsolódik. Az udvar füvesített, növényekkel díszített, és egy zöld oázist teremt, ahol nyugodtan pihenhet és kikapcsolódhat. A terasz kényelmes helyet biztosít a szabadidős tevékenységekhez és baráti összejövetelekhez, ahol bográcsozhat, grillezhet vagy egyszerűen csak élvezheti a friss levegőt.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthont teremtsen magának és családjának ebben a lenyűgöző felújított házban!

Hívjon minket még ma, hogy megnézhesse ezt a különleges ingatlant!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Jó közlekedéssel

33.99

Eladó Panellakás

Tatabánya
Újváros
2 + 1
62 m2
7

Felújítás Alatt Álló Lakás a Kodály Tér Közelében - Ideális Otthon Nagyobb Családoknak!

Egy új lehetőség tárul Ön elé a Kodály Tér szomszédságában! Ez a lakás nemcsak kiváló elhelyezkedést kínál az óvoda, iskola és boltok közelsége miatt, hanem egy friss és modern otthont ígér a felújítás alatt álló ingatlanán keresztül.

Ez a lakás jelenleg festés és elrendezés alatt áll, így lehetősége van arra, hogy saját ízlése és elképzelései szerint alakítsa ki. A 3 szoba lehetőséget ad arra, hogy tágas és kényelmes otthont teremtsen nagyobb családjának.

A lakásban műanyag nyílászárók találhatók, amelyek hozzájárulnak a kiváló hőszigeteléshez és csendes környezethez. Emellett elegendő tágasság biztosított a gyerekeknek, hogy szabadon játszhassanak és kifejezhessék magukat. 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki új otthonát a Kodály Tér közelében! Hívjon minket még ma, hogy többet tudjon meg és közelebbről is megtekinthesse ezt az ígéretes lakást!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

31.05

Eladó Építési telek

Komárom
Szőny
1
1 059 m2

Itt az ideje, hogy valóra váltsa álmait Szőny közkedvelt központjában!

Ez a csodálatos építési telek mindenki számára ideális lehetőséget kínál a saját otthon vagy befektetés megvalósítására.

A telek elhelyezkedése egyszerűen páratlan - közel található az óvodához, iskolához és boltokhoz, ami kényelmes és praktikus mindennapi életet biztosít. A közművek már a telken elérhetőek, ami további könnyítést jelent az építkezés során.

Ezen a telken már megtalálható egy félkész épület és alap, ami ideális kiindulópont egy családi ház megépítéséhez. Az udvar végében pedig egy bájos fenyves található, ami a gyerekeknek igazi paradicsom lehet - ahol felfedezhetik és élvezhetik a természet szépségeit.

Ez a telek nem csupán egy hely, hanem egy ígéretes jövő lehetősége. Ideális választás családoknak vagy befektetőknek, akik együtt építenék fel az álmaikat és teremtenék meg a kívánt jövőt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy részese legyen egy új kezdetnek Szőny központjában!

Hívjon minket még ma, hogy többet tudjon meg és megtekinthesse ezt a különleges telket!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

39.99

Eladó Családi ház

Kunhegyes
Újváros
3
100 m2
1 072 m2

Kunhegyesen családi ház ELADÓ!

Kunhegyesen 1072 nm-es telken, egy 100 nm feletti családi ház eladó! A ház vegyes falazatú, nagyrészt téglából és részben vályogból épült. Külső homlokzata részben szigetelést kapott. A ház 2018-ban teljes felújításon esett át, ami tartalmazta a víz és a villanyvezetékek cseréjét. Minden helyiségbe új radiátorok kerültek felszerelésre. A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja. Az összes nyílászáró műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A bejárati ajtók mindkét irányban újak, több ponton záródnak. Az ingatlanon belül az összes beltéri két szárnyas ajtó is kezelve, felújítva lett.

2022-ben egy hatalmas fedett terasz lett hozzáépítve, ami minőségi járólappal burkolt. Szintén ebben az évben lett egy lépcsős feljáróval hozzáépítve egy előszoba. Az ebédlő és a konyha boltívvel elválasztott.

Az egyedi konyhaszekrény a vételár részét képezi.

A fürdőszoba egyben van a mellékhelyiséggel ennek ellenére tágas, zuhanyzó kabin került kialakításra.

A folyosó végig lambériával van ellátva és szintén járólappal burkolt. A szobák parkettával fedettek. A konyhából nyílik egy spájz is, amit jelenleg mosókonyhaként funkcionál.

A házhoz tartoznak melléképületek, melynek az első részébe egy nyári konyha és egy szoba kapott helyet. A többi melléképületet tárolóként használja a tulajdonos, ugyanakkor állattartásra is teljesen alkalmas. Az udvar mérete miatt kiaknázatlan, pár gyümölcsfa van ültetve.

Közelben Óvoda, Iskola, Buszmegálló, Gyógyszertár, valamint egyéb kisebb és nagyobb bevásárló üzletek. A Tisza fantasztikus látványt nyújt és Abádszalók is 10 km-re van, ami a fesztiválokról híres. A Berek-gyógyfürdő 20 km-re van.

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás házat, amelybe már csak beköltözni kell, és saját ízlésünk szerint alakítani. Az otthonunkban szerető családunk körében a szép emlékeket gyűjteni.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

25.7

Eladó Panellakás

Komárom
Belváros
1
37 m2
3

Itt az ideje, hogy megtalálja az álmai otthonát Komárom központjában!

Ez a hangulatos, 37 négyzetméteres, 1 szobás lakás tökéletes választás fiatal pároknak vagy egyedülállóknak, akik modern és kényelmes életet szeretnének élni.

A lakás felújításon esett át, így Ön azonnal beköltözhet, és élvezheti az új otthon minden előnyét. Világos és tágas kialakítása természetes fényt enged be a lakásba, ami kellemes légkört teremt.

A klímaberendezés gondoskodik arról, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon a lakásban, legyen szó forró nyári napokról vagy hűvös őszi estékről.

Az épület elhelyezkedése kiváló, hiszen központi fekvése könnyű hozzáférést biztosít a város minden pontjához, legyen szó bevásárlásról, éttermekről vagy szabadidős lehetőségekről.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthont teremtsen magának ebben a varázslatos környezetben!

Hívjon minket még ma, hogy többet megtudhasson erről az ingatlanról és megtekinthesse ezt a remek lakást!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése