Kapcsolat

Szűcs Kata Szilvia

​​​Kedves Érdeklődők!

Szücs Kata vagyok, és nagy örömmel mutatkozom be, mint ingatlanértékesítő. Az ingatlanok világa nem csupán a munkám, hanem szenvedélyem is egyben, és azon vagyok, hogy minden ügyfelem számára a legmegfelelőbb otthon vagy befektetés megtalálásában segítsek.

Minden egyes ügyfél számára személyre szabott megoldásokat kínálok, hiszen hiszem, hogy minden embernek egyedi igényei és elképzelései vannak az ideális otthon vagy befektetés tekintetében.

Az ingatlanvásárlás vagy értékesítés folyamata sok esetben kihívásokat tartogathat, de én itt vagyok, hogy végigvezessem Önöket ezen az úton. Legyen szó egy családi otthonról, kényelmes lakásról vagy éppen befektetési lehetőségről, minden lépésben támogatom Önöket, hogy a legjobb döntéseket hozhassák.

Az az elkötelezettség, amit az ügyfeleim iránt érzek, mindig is a legfontosabb volt számomra. A legnagyobb öröm számomra az, amikor ügyfeleim elégedetten és boldogan lépnek be az általuk választott új otthonukba, vagy sikeresen zárják le a befektetésüket.

Kérem, keressenek bizalommal bármilyen ingatlanügyben! Szívesen állok rendelkezésükre.

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk, és együtt dolgozhatunk az Önök álmai otthonának vagy befektetésének megtalálásán!


​Üdvözlettel,

Szücs Kata

Sikeres Ingatlaniroda

    2800 Tatabánya, Fő tér 22
    +36 70 615-6938
    sikeresiroda@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Zártkert
Panellakás
Üzlethelyiség
Építési telek
Étterem, vendéglő, cukrászda
Szántó
Szálloda, panzió
Mezőgazdasági terület
Vendéglátóipari egység
Garázs
Nyaraló
Iparterület
Sorház
Telephely
Villa, kastély, kúria